برنامه همکاری بین‌المللی برای توسعه آموزش

International Cooperation for Educational Development (ICED)

مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت از همکاری های آموزشی و پژوهشی دانشگاهها با محققین و متخصصین خارج از کشور در قالب طرح "همکاری های بین المللی برای توسعه آموزش- آیسد" حمایت مالی می نماید. در قالب این طرح دانشکده ها می توانند از استادان و پژوهشگران برجسته خارجی یا ایرانیان مقیم خارج از کشور با هدف تدریس در دانشکده به مدت حداقل یک هفته (12 ساعت) دعوت به عمل آورند. خلاصه اطلاعات دوره می بایست در حد 500 کلمه به همراه سوابق مدرس مدعو ارسال شود.

طرح همکاری های بین الملل برای توسعه آموزش (ایسد)

توسط : admin | تاریخ : 1394/10/27 | نظرات

برنامه همکاری های بین المللی برای توسعه پژوهش های کاربردی (ایکارد)

International Cooperation for Applied Research Development (ICARD)

مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت از همکاری های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها با محققین و متخصصین خارج از کشور در قالب طرح "همکاری های بین المللی برای توسعه پژوهش های کاربردی- ایکارد" حمایت مالی می نماید. در قالب این طرح دانشکده ها می توانند با همکاری دانشگاه با مراکز معتبر علمی و پژوهشی خارج از کشور طرح های مشترک را تعریف و اجرا نمایند.

طرح همکاریهای بین المللی برای توسعه پژوهش های کاربردی (ایکارد)

توسط : admin | تاریخ : 1394/10/27 | نظرات

افق 2020

Horizon2020
برنامه چشم‌انداز 2020 به عنوان یک طرح ابتکاری اروپایی و بزرگترین برنامه تحقیقاتی و نوآوری در اتحادیه اروپا در مدت بیش از 7 سال (2014-2020) با بودجه 80 میلیارد یورو و با هدف جذب سرمایه‌ گذاری خصوصی و بهره‌مندی ایده‌های ناب از آزمایشگاه به بازار ارایه شده است. این برنامه در حال حاضر 7392 پروژه پژوهشی با بودجه 21/69 میلیارد یورو از 152 کشور جهان را تحت پوشش دارد.
هدف از این برنامه جامع، اطمینان از تولید علم در اروپا، برداشتن موانع بازدارنده نوآوری و همکاری بخش خصوصی و دولتی برای ایجاد نوآوری است. همکاری در قالب برنامه چشم‌انداز 2020 به دو صورت زیر قابل انجام است:
1- جذب گرنت‌های تحقیقاتی
2-همکاری به عنوان ارزیاب یا داور طرح‌های تحقیقاتی
کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری برنامه فقط از طریق وبگاه اصلی چشم انداز برنامه ۲۰۲۰ شروع كننده هر پروژه مشترك تنها اعضاي اتحاديه اروپا هستند و ما تنها به عنوان همكار مي توانيم سهيم شويم.
تعداد گروه هاي همكار از دانشگاه هاي كشورهاي مختلف معمولا بيش از 6 يا هفت گروه است و تا كنون تعداد اندكي از گروه هاي ايراني موفق به همكاري در Horizon2020  شده اند.

توسط : msabpekar | تاریخ : 1397/05/17 | نظرات

برنامه پژوهشی جندی‌شاپور

مركز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی با مشارکت بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران (SCAC ) مجری برنامه پژوهشی جندی‌شاپور است. هدف این برنامه که از سال 1383 آغاز شده است ارتقا و گسترش همکاری‌های پژوهشی علمی و فنی پیشرفته میان پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه است. برنامه شامل پروﮊه‌های مشترک پژوهشی گروه‌های ایرانی و فرانسوی در تمامی زمینه‌ها، به ویژه علوم انسانی و اجتماعی (حقوق، اقتصاد و مدیریت)، علوم پزشکی، علوم پایه، علوم محیط زیست و زیست‌شناسی است. فراخوان ارائه درخواست پروژه‌های مشترك دو كشور همزمان در ایران توسط مركز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و در فرانسه توسط موسسه کامپوس فرانس منتشر می‌شود و درخواست‌های پروژه‌های مشترك تحقیقاتی (پروژه‌های جاری یا جدید) به طور همزمان در دو كشور بررسی می‌شوند. ارزیابی نهایی به عهده كمیته مختلط دو كشور است. در صورت تصویب پروژه مشترک، هزینه سفر طرف ایرانی به فرانسه از طرف مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی، و هزینه سفر طرف فرانسوی به ایران از طرف موسسه کامپوس فرانس پرداخت می‌شود. در مقابل، سالانه گزارشی از پیشرفت پروژه و فعالیت‌های انجام شده در خصوص چاپ مقالات و انتشار نتایج پژوهش در اختیار مركز قرار می‌گیرد و در مقالات چاپ شده نام مركز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و همچنین بخش فرهنگی سفارت فرانسه ذکر می‌شود. قابل ذكر است كه تأمین اعتبارات و بودجه مربوط به تحقیقات پروژه مشترك به عهده خود مؤسسات و نهادهای مرتبط خواهد بود و مرکز تنها از ارتباط بین مراکز علمی دو کشور حمایت می‌کند.
دانشگاه میبد در انتخاب پروژه‌های برنامه جندی‌شاپور برای موارد ذیل اولویت قائل است:

  • پروژه‌هایی كه همراه با آموزش در سطح دکتری یا پسا دکتری باشد؛
  • پروژه‌هایی که موجب همکاری چند آزمایشگاه یا موسسه مختلف ایرانی و فرانسوی شوند؛
  • پروژه‌‌هایی كه باعث ایجاد توسعه، به ویژه توسعه اجتماعی-اقتصادی شوند.

توسط : msabpekar | تاریخ : 1397/05/17 | نظرات

موسسه تبادلات آكادميك آلمان DAAD

موسسه تبادلات آكادميك آلمان (دآآد ) با بيش از 70 شعبه در سراسر جهان پل ارتباطي بين دانشگاه هاي آلمان و مؤسسات آموزش عالي خارج از آلمان مي باشد. از جمله اهداف اين مؤسسه دراختيار قراردادن مطالعات در خصوص سيستم آموزشي آلمان، تحصيل و تحقيقات در آلمان براي علاقه مندان به تحصيل و پژوهش در آلمان مي باشد. مؤسسه دآآد با ارائه بورسيه هاي تحصيلي سعي در حمايت از دانش پژوهان جوان در سرتاسر دنيا دارد.  يكي ديگر از فعاليت هاي اين مجموعه بزرگ، ارائه مشاوره در خصوص بين المللي كردن حوزه هاي مختلف علمي و پژوهشي و ايجاد ارتباط بين دانشگاه ها و دانشجويان، اساتيد و محققان آلماني با ساير دانشگاه هاي خارج از آلمان مي باشد. در سايت دآآد مي توان اطلاعات زيادي در خصوص تحصيل و تحقيقات در آلمان و همچنين برنامه هاي بورسيه براي دانشجويان و اساتيد و دانشگاه ها و پژوهشكده ها كسب كرد

شايان ذكر است كه اين موسسه تحت پوشش و حمايت دولت آلمان فعاليت مي كند و براي ارائه كليه خدمات مشاوره اي و بورسيه ها هيچ گونه هزينه اي از دانشجويان و دانشگاه هاي ايراني دريافت نمي كند. در لینکهای زیر برنامه هاي بورسيه اين موسسه ارائه مي گردد.

برنامه های دآآد برای روابط دانشگاهی و پروژه های تبادل دانشگاهی برنامه های بورسیه دآآد برای دانشجویان و محققین در ایران ( 2017-2018)

توسط : msabpekar | تاریخ : 1397/05/17 | نظرات